Mar 28, 2011, 2:34 AM

На теб говоря 

  Poetry
861 0 5

Не живей напразно.

Не дишай излишно.

Ти си нужен .

Уникален и неповторим.

Ти си само един!

 

Ти продължаваш да скиташ.

Но не ,че желаеш такава съдба.

Ти мислиш,че можеш да свикнеш.

Да преиграваш с всичко това!

 

Не тръгвай  по старият път извървян.

Не слагай на старите грешки познати табели.

Не следвай порочният кръг ,преди теб очертан.

Не оставяй след себе си, повече мъртви надежди!

 

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??