Jan 21, 2010, 12:13 PM

На Тримата 

  Poetry » Other
861 0 17

Всяка вечер говоря със себе си

и се питам - къде ли сгреших,

ровя минало, спомени, дрешници,

не убих, не откраднах, простих.

 

Все прощавах и трупах горчилки,

не посмях да извикам на глас,

бях щастлива – три пъти родилка,

трима сина сега имам аз.

 

Грехота е да кажа – сама съм,

че умирам от студ с три слънца,

Богородица пак ме поднася,

с Младенеца ми кимат с глава...

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??