May 21, 2009, 7:05 PM

На твоя праг ще спра... 

  Poetry » Love
1118 0 24

 

 

На твоя праг ще спра аз за просия -

намръзнах се и диря добрина!

Поне под стряхата ти да се свия,

намокри ме до кости вън дъжда!

Чадър не нося и не крия -

не го обичам, искам под дъжда!

Сега съм мокра, ти не си Месия,

но нужна ми е само топлота.

Досадна няма да съм,

щом изгрее слънце,

аз своя път ще продължа!

Ако някога в беда си, потърси ме,

душата ти от болка да спася!

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??