May 6, 2022, 3:11 PM

На учениците ми, с любов! 

  Poetry
226 1 0


Посвещение
...
Колко сте красиви!
...и душите ви са чисти, греещи слънца,
очите - бляскави и мили,
изразяват искреност и топлота.
С вас младея, виждам друг света,
пиша посвещения и пея,
имам муза да творя!
Възхитена съм от упоритостта
на личните и общите идеи!
Свалям шапка и за смелостта,
с която се нахвърляте, бележите успехи!
Браво!
Разбрали сте колко впускаме се надълбоко...
Но амбиция пределна ви качва нависоко!
Прекрасни сте!
Изпълвам се с любов и радост,
ще ви се любувам с огромна сладост,
заедно вървим в това!

                   Кр.Генева

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??