НА ВИЛИ
От месеци сме вече разделени,
лъжливи думи в мен ечат,
но спомените преживени
не могат те да заличат!
Аз помня мигове красиви
и близост истинска видях,
но завидяха ни души ревниви
и всичко стъпкаха на прах.
Невярвам, че забрави вече
за всичко, що със теб сме споделили.
От толкоз близки сме така далече,
но нека си простиме, Вили!
© Сафия Сандерс All rights reserved.
Вложеното чувство е ясно, но стилът и изказът звучат наивно като за зрял човек.