Apr 1, 2005, 7:08 PM

На всички жени 

  Poetry
884 0 4

На всички мои Жени,
които мен чакат в нощта,
които ме търсят в деня.
На всички, които сърцата съм крал,
на всички, които имах...или съм желал.
Дори на онези, които после ругах,
дори и на тези, които просто разсмях.
Жените-при които търсих Любовта,
Жените, които даряват топлина.
На Вас и на всички Жени по света,
на колене Ви падам...
Ръка Ви целувам...
Знам, че съм свиня...
И все пак Ви моля:
-Простете, не исках да става така...

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??