На всички неудобни, луди хорица
за всички невъзможни нещица,
които дръзко (или тайно) те са СТОРИЛИ,
наместо да мърморят или спят...
На всички непораснали мечтатели
за всички попрекършени мечти,
които покрай тях са си изпатили,
и с туй отварят нашите очи...
На всичките фрактални времебродници,
на всичките "спасители ли в ръжта",
на всичките творци и непокорници
и други като тях...
Благодаря!
© Кирил Ценев All rights reserved.