Dec 7, 2015, 4:11 PM

На заспиване 

  Poetry » Love
303 0 4

На заспиване

 

Със погледа към празното легло,

ме стяга в ляво, болката позната.

Не се събличам. Лампите гася.

И като скитник лягам на земята.

 

Тогава, през заключени врати

ти идваш. С тъмнината ме обгръщаш.

И толкоз тихо е, а чувам как кънти

гласът ти, във опразнената къща.

 

Към теб ръцете си, как искам да протегна.

Усещам в тъмното и погледа ти- оня,

за първи път, със който ти ме жегна.

Но не помръдвам, да не те прогоня.

 

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??