Aug 14, 2007, 11:31 AM

Наблюдение (За Буквите наши!) 

  Poetry
772 0 8


Наблюдение

Сега не е така... горещо.
По-малко мога. Малко знам.
Не ме разстройва дребно нещо.
Не съм самотен, щом съм сам.

Държат ме още ходилата.
Ръцете - окъселите - и те.
Прегърнал съм децата си, Страната.
Обичам безрезервно - теб!

Сега...
Не е така горещо.
Гоня до полуда всеки кич.
Не ме затрупват спомени и вещи,
когато Любовта израсна в Обич...

7 Юни 2005 Балтик Сий, Хонг Конг

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??