Apr 14, 2011, 4:23 PM

Начало 

  Poetry » Phylosophy
680 0 0

                  Начало

 

Събуждам се тихо и лицето си виждам

Плувам с окови във огъня

Душа и страст... хванати за ръка

И в края търся началото

Поклон направих на утрото

Мисли и танц остават в нощта

Начало ли искам...

Път за моите мисли

Кръг за моите думи

Граница за моята душа

Начало не искам... търся свобода

 

      Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??