May 27, 2014, 2:08 PM

Начало 

  Poetry » White poetry
441 0 0

Съблякох старата си дреха.

На умората и своя страх.

Облякох новите надежди.

Животът грабнах в бързия му бяг. 

Загърбих всичко - и обиди стари.

В ръцете стиснах грозните лъжи.

Усмихнах се на всички. Победих ги.

Главата си по своя път изправих.

Затичах се към новите мечти...


 

 

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??