Oct 5, 2011, 8:28 PM

Начало 

  Poetry » Love
632 0 8

Аз съм твоята друга същност:

светлото око на нощта,

крилото на южния вятър,

водовъртежът и лавата

в горещата длан на земята,

платното на облака бял

в прегръдката на небето.

Аз съм сезонът на твоята страст

и твоето женско начало.

Творя светове и вселени...

© Цветана Качерилска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??