Feb 16, 2011, 9:06 PM

Началото и Краят 

  Poetry » Love
537 1 0

Среща. Привличане.

Искрица. Пожар.

Влюбване. Трепети.

Надежди. Копнеж.

Погледи. Търсене.

Нужда. Желание.

Магия. Обсебване.

Страст. И стремеж.

 

Ласка. Замиране.

Еуфория. Сладост.

Топлина. Отмалялост.

Удоволствие. Рай.

Омръзване. Скука.

Неразбиране. Дразги.

Досада. Отбягване.

Раздяла. И край.

 

 

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??