May 12, 2018, 1:46 AM

Началото на любовта 

  Poetry » Love
667 3 10

Искри червени в пъстри интервали, 

обгърнати от нежна топлина, 

и две сърца в любовни идеали, 

рисуваха началото на любовта. 

 

Така започва чистото начало, 

за полета – не съм готов, 

но искам да отпия отначало, 

от  виното със марката любов. 

 

Искри червени в пъстри интервали, 

обгърнати от нежна топлина, 

и две сърца в любовни идеали, 

рисуваха началото на любовта. 

 

Така започва чистото начало, 

за полета –  не съм готов, 

пиян ли съм,  кажи ми, тяло, 

пиян съм,  но не от вино, а от любов. 

 

 

 

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??