Искри червени в пъстри интервали,
обгърнати от нежна топлина,
и две сърца в любовни идеали,
рисуваха началото на любовта.
Така започва чистото начало,
за полета – не съм готов,
но искам да отпия отначало,
от виното със марката любов.
Искри червени в пъстри интервали,
обгърнати от нежна топлина,
и две сърца в любовни идеали,
рисуваха началото на любовта.
Така започва чистото начало,
за полета – не съм готов,
пиян ли съм, кажи ми, тяло,
пиян съм, но не от вино, а от любов.
© Иван Бодуров Всички права запазени