Jul 3, 2006, 1:52 PM

Над нас дъждът... 

  Poetry
736 0 21

Над нас дъждът се ситни, отронва
сълзи бисерни. Янтра шумоли,
като невеста  снагата си извива
разкривайки  свойте красоти!
Празничната песен на душите
поели глътки чиста светлина,
докоснали с любов мечтите
и сбъднали съня в реалността!
Нима това не е красиво...
да бъдем капчици в дъжда,
И да се слеем в нежна песен
в камбаненият звън - сълза!


© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??