Feb 21, 2014, 4:56 PM

Надбягване с времето 

  Poetry » Other
436 0 5

"Включвам се отляво. Само в щрих."
Камелия Кондова

Включвам се отляво само в щрих
на живота в старата балада.
Даже за измените простих
и готов съм повече за ада.

Но до него има време. То
в правите отсечки ме надбягва.
Пада от дървото ми листо,
кичур във косите побелява.

И навярно имало защо.
Пътят ми е пълен с приключения.
На сезон броя си ги до сто.
И намирам нови продължения.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??