Dec 9, 2014, 7:39 AM

Надежда 

  Poetry » Love
654 0 0

 Какво търсиш в мойте очи? 

Какво очакваш да намериш в мен? 

Когато видя съобщение от теб, 

независимо каквото и да пише се радвам

че съм пресякла мислите ти за момент! 

 

Аз просто търся малките частици, 

истинските частици на любовта.

Независимо от продължението на опиянението. 

Не искам да бъда изиграна, 

единствено това е страхът ми сега. 

А на къде ли ни води всичко това? 

 

Всичко се е породило от надеждата ти, 

надеждата да бъда твоята една. 

И питам се аз какво е отредила нашата съдба? 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??