Sep 9, 2011, 4:27 PM

Надежда 

  Poetry
550 0 1

Нося те в себе си.

Виждам те в утринния полъх на вятъра.

Ще ти изпратя пролетно послание.

После ще изтичам под дъжда.

Ще почувствам топлия му пулс.

Ще съм отново дете.

Ще откривам с трепет вълшебни неща.

Няма да моля за обич.

Ще те забравя.

Ще си спомен.

Ще те поставя под нежен цвят.

И ще те дам на вятъра.

Ще почувстваш моята надежда.

Знам, че ще намериш любовта...

 

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??