Jun 10, 2010, 3:14 PM

Надежда 

  Poetry » Love
721 0 1

Искам да те грабна,

само за себе си да те открадна!

Искам да те имам,

нима други чувства в теб провокирам?!

Желая те тайно,

жадувам те безкрайно!

В нощите желая

с теб да си играя!

Тихо да те гушна,

в тебе да се мушна!

Веднъж ако ме вземеш

света си без мен няма да приемеш!

Искам в тебе да се гушна

на ушенце да ти шушна!

Боже, колко те желая,

смелост малко трябва, за да го призная!

Но ще дойде онзи светъл ден,

в който аз ще съм до теб и ти до мен!

© Пенка Лесидренска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??