На този ден свещен.
Надеждичка имах една.
думичка една да кажеш
светлинка в тази тъмнина.
Благовещение е днес.
Празник на добрите хора.
Блага вест да чуе всеки,
да усети топлина опора.
Но ти отново мълчеше,
предал най-милото за мен.
Продал душата си, крещеше
истината за теб болеше.
Пролетта на вън идва.
За всички живи същества,
за обичта и верността,
за добрата дума, радостта.
© Елена All rights reserved.