Apr 15, 2015, 1:12 AM

Надежда 

  Poetry » Love
361 0 0

 

 

 

Надежда

 

Не искам аз да те сънувам,

всяка нощ да си представям, че си с мене.

Не искам пак за миг да се любувам,

а ти отново да изчезваш денем.

 

И виж, че мрак отново ме поглъща - 

не мрак, а мисълта за тебе.

Стоиш при мен и нежно ми прегръщаш,

а сякаш чезна от света без време.

 

Ще бъда тук и ще те чакам - знаеш.

причината да дишам ти си.

Да мога да живея обещаваш.

Ще мога! По-скоро ти върни се!

© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??