Dec 28, 2005, 8:34 PM

НАДЕЖДА 

  Poetry
623 0 2
НАДЕЖДА

Във думите остава пепелта

на нашите съмнения и радост.

Но те ще стоплят вечерта

и ще ни върнат да сбереме

останалата топлина

припламваща отдолу.

А утрото ще донесе

пак нови думи –
тихи ручеи .

За да измием вчерашните болки,

за да протегнем чакаща ръка

на свойта обич и деня,

закътани за двама 

надежда, обич, красота.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??