Nov 28, 2018, 1:25 PM

Надежда 

  Poetry
524 0 0

Все още нощем плача,
а ти сам в леглото се въртиш.
Дали ще мога спомените да забравя?
Надявам се че времето ще отлети,
но и със него ти.

 

© Никол Карагогова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??