Sep 20, 2007, 2:31 PM

НАДЕЖДА 

  Poetry
630 0 8
 

Помислих, че си от онез, които

умеят ужким да обичат.

А си поиска хич нескрито,

мъжете много си приличат!


Надявах се да оцениш,

че съм човек и домакиня!

Надявах се, а ме кориш.

Посегна даже на светиня!


Не може да съм уморена.

Не бива и да казвам „не".

Повярва ли, че съм робиня?

Мъж не ще ме разбере.

© Гера Гера All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??