May 27, 2008, 10:42 PM

Надежда винаги ще има!... 

  Poetry
602 0 2
 

Надежда винаги ще има!...

Това трагедията е на вечно търсещите ни души...

Да вярваш, че напред все път ще има,

нагоре все, и все обсипан със красиви цветове...

 

Лъжата пък, тя все ще е наполовин фалшива...

Но поводът й винаги ще е във факти скрит...

Понякога ще ги направи по-красиви,

друг път, в прищявката си, ще ги обезобрази...

 

Любовта... тя винаги ще съществува!...

Но дали сърцата в нея ще са две?...

Това е драмата ни тъжна,

но и някак си красива...

 

Живот цял търсим...

Ала ще открием ли въобще?...

 

Любов в надеждата,

Любов и във лъжата,

една монета,

ала с две лица...

Обичаш, вярваш, прекрояваш истините, скриваш грозотата,

и всичко в името на някъде там бродещата половин душа...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Здравей мило мое, учудвам се, как е възможно да си приличаме толкова....

    Целувам те

    Познай кой е)
  • вярно е това...за монетата...
    но винаги има надежда...до последно...
    Прекрасен стих...чудесно поетично послание!
    с обич, Лилия.
Random works
: ??:??