Mar 4, 2009, 6:37 AM

Надеждата 

  Poetry » Love
495 0 0

Една любов умира,

едно сърце разбито в нощта

само мълчи и копнее 

за всички несбъднати мечти.

Една душа вътрешно гори и

иска с настъпването на деня да се изпари.

Една мисъл мощно из главата ти кръжи

и се пита къде, по дяволите, любовта се скри.

Една съдба живота ти върти,

но една измама го разби.

Сега самотен си ти в нощта

и чакаш изгрева на любовта.

Един копнеж в тебе съществува,

една надежда в тебе те крепи,

защото знаеш, че любовта при тебе пак ще долети...

© Валерй Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??