Feb 1, 2008, 3:38 PM

Надеждата 

  Poetry » Civilian
918 0 38
Не се страхувай.
Не тръгвай неуверен.
В живота има толкова беди.
Раздирай се.
Но винаги наперен
Оставай.
Надеждата крепи!
Повикай я.
И тя ще отговори.
Дори да си затънал до уши.
Със думи мъдри ще ти проговори.
Усмихвай се на пук.
Човек си ти!
Повярвай ú.
Че вярата в сърцето
единствено с надежда се крепи.
И като птица,
литнала в полето,
към бъдещето светло поеми!
Не стой така.
Стъпи си на краката.
Живота във ръцете си вземи.
И като огън болката позната
дори и да гори...
Ще прегори!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??