Apr 7, 2009, 8:53 PM

Надгробно възвисяване 

  Poetry » Civilian
677 0 3

Върху гроба ми затревен

охлюв разхожда си къщата.

Не съм с един етаж над съседите извисен,

но завистта им и под земята е същата.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??