Nov 17, 2010, 10:49 AM

Награда 

  Poetry » Phylosophy
663 0 1

НАГРАДА

 

Ако не беше болката преляла,

чашата на младостта,

как щях да съм разбрала,

че си е отишла любовта?

 

Ако не беше болката убила -

с нож продупчила сърцето,

как щях да съм открила,

че Любовта е сила -

 

та на Живата вода,

дето болката измива

и възкресява от смъртта?

 

Не може никой да я оцени,

ако не я намери и изстрада,

ако първо не я опетни,

за да го очисти Тя като награда.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??