Щом утрото те свари неподготвен -
не се плаши - изпий едно кафе,
дари си време, направи си кеф,
а след това повярвай, че си готин ...
и ще успееш, и ще разбереш
наградата на новото начало.
Промяната е вярно огледало,
което отразява точно теб!
© Яким Дянков All rights reserved.
п.п. сега видях, че това е стотната ми публикация тук - един вид юбилей и пореден повод за усмивка.