Oct 17, 2020, 9:49 AM

Най 

  Poetry
179 0 0

от всички дарби
най е важна дарбата —
да се обича(ме)

 

.....................................

 

разновидности:

 

дарбата да се
обича — най важи от

всички дарби

 

дарбата да се
обичаме — от всички

дарби — най важи

 

най важи от всички
дарования — да се
обича(ме)

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??