Aug 23, 2006, 7:14 PM

Най-добрият пристан 

  Poetry
879 0 23
Дали със нас...
със мен и теб...
светът ще бъде
по-богат?!..

Дали ще е усмивка,
където ще полегнат
уморените...
от недокосване тела?!..

Или страстта, в извивките
на споделена нежност,
ще създаде усмивка
и ще я разпръсне над света?!..

Въпросите са много,
а притихвам... при теб,
дошла за кой ли път.
Ръцете ти са
най-добрият пристан,
а топлината ти -
най-милото "ела".

© Николинка Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??