Mar 2, 2017, 6:50 PM

Най-дългият път 

  Poetry » Love
428 0 3

И преди те е имало.

И преди си живял.

И не съм подозирала,

че към мен си вървял.

И преди ме е имало:

объркана и тревожна,

изобщо не вярваща,

че любов е възможна.

Този свят безпосочен,

хаотичен, без смисъл,

всъщност е съвършен,

щом с любов е орисан.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??