Dec 22, 2007, 9:14 PM

Най-готината снимка предстои 

  Poetry » Civilian
887 0 2
Подарък имам - фотоапаратче,
"кодак"- стара марка, братче.
Да мога всичко да си снимам
на фокус, без да се нервирам.

Да снимам кучета, коне и котки.
На лято - кораби и лодки.
Красивите пейзажи на България -
от новите строежи до квартала - стария.

Мъжът ми иска еротични снимки...
Аха, да щракне: - Май че имам бримки.
- Махни го, даже ще си секси.
Сега не казвай: "Имам си комплекси."

Цял ден играем си на детективи
със камери и нови обективи.
Ще питаш: - А старото ти апаратче?
- История е вече, сори, братче.

© Анка Чедомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??