Jan 6, 2010, 4:32 PM

Най-хубавото нещо между двама.. 

  Poetry » Love
726 0 1

Най-хубавото нещо между двама
      -да се целуват, искат и привличат,
по-хубава от таз награда няма
         от туй - да те желаят и обичат...

Животът ни е нещо ефимерно,
      с години чакаш ти и се отчайваш...
И ето, най-внезапно, ненадейно
     любов връхлита те и се омайваш...

Съветът ми е прост, не го забравяй!!!
    -Животът си е твой, не се повтаря...
Ти любовта си дръж, не изоставяй,
     бий се за нея даже, ако трябва...

Навярно ний сме тука, на Земята,
    защото сме Човеци силни, умни
и любовта ни е желана, свята,
    дори да е наглед и неразумна...

 

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??