Jul 28, 2007, 11:14 AM

НАЙ-ХУБАВОТО ПРЕДСТОИ 

  Poetry
1562 0 10

Обух си старите обувки от копнежност,
а на главата ми - шапка слъчеви лъчи.
Така съм по-красива, по старому изглеждам,
когато детското във мене заблести.

В косите си на едри плитки сплитам
най-хубавото в мене, моите мечти.
Желана съм, обичана и истински обичам,
и сякаш светът е спрял да се върти.

Обух си старите обувки от копнежност,
а на главата ми - шапка слънчеви лъчи.
Щастлива съм, родила в себе си копнежност,
защото зная, най-хубавото още предстои.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??