Jul 23, 2010, 10:59 PM

Най после 

  Poetry » Love
717 0 1

Понякога се случват разни моменти,
в които все се осенявам,
че не любов точно за мен cи,
че туй чувство в мен не се вселява,
че те искам от егоизъм
или от страх от самотата,
за да подхранвам нарцисизъм,
за да не се опознавам пак с непознати.

И после, когато те видя,
завлича ме да искам да те докосвам,
сърце и въздух, плът и кости раздират...
И пак знам, че обичам най-после.

23.07.2010г.
гр. Сан Фернандо 

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Като лудост е това твоето! От онази спасителната! Поздрав!
Random works
: ??:??