Aug 16, 2008, 12:46 PM

Най-правоверните 

  Poetry » Other
533 0 2

Отказват се от яростта,
          с която стрелят
и от страстта,
          с която онемяват.
Прекрачват гордостта
          и самомнението,
                   безжизнено прострени
                             пред олтара на душите им.
Молитвата потапят
        във коритото на времето
                   да я почистят
                               от користността.
Протягат се на пръсти,
         за да се достигнат.
                   И успяват.
Защото те са
                  преродени грешници.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??