Feb 7, 2010, 7:45 PM

Най-първата любов 

  Poetry » Love
1438 0 7

Най-първата любов

 

Срещнахме се с теб за кратко,

но пламна между нас искра.

Ти беше хубавият батко,

а аз – наивна и добра.

 

Разделихме се след време –

ти на север, аз на юг.

Чух, че женен си за друга,

аз пък влюбих се във друг.

 

И след толкова години

пазя още онзи плик –

вътре с пожълтяла снимка,

а на нея – твоят лик.

 

Животът бързо отминава

напрегнат, кратък и суров,

но никога не се забравя

най-най-първата любов.

© АнеблА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??