Mar 31, 2013, 10:34 AM

Най-силната кандидатура 

  Poetry » Civilian
387 0 0

Станишев: За премиер Орешарски е най-силната кандидатура.

И това ако не е карикатура!

Силен е, от Черепа взима силата,

кат′ на Крум чашата - любимата.

Един път разваля седенки,

друг път прави заменки.

Учителите обича да размотава,

но Станишев каза: "Става!". 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??