Oct 25, 2013, 10:56 AM

Накога бе луковица, положена в земята... 

  Poetry » Love
446 0 0

Някога бе луковица, положена в земята,
далеч от погледите на всички,
ала днес си по-сияеща от всякога
с цялата си прелест разцъфтяла.

Позволи ми на красота ти да се полюбувам,
да поема от аромата ти благоухаен,
да докосна цветовете ти алени,
да те имам, но не и... да те откъсна.

Калин Вълов

© kalinvalov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??