Aug 5, 2008, 10:18 AM

Налей ми, кръчмарю!... 

  Poetry » Love
1478 0 33
          Налей ми, кръчмарю!...

Люта ракия  налей ми,  кръчмарю,
налей ми да пия сега!...
Че рана от мисъл в мен се отваря,
че жалък съм роб на жена!...

Налей ми да пия - докрай да забравя
за тая Любов на света,
най-грешната, даже от Ада по-черна,
по-черна от Адска сълза!...

Люта ракия налей ми, кръчмарю,
налей ми да пия докрай,
за себе си даже аз да забравя,
за нея и нашия Рай!...

Налей ми да пия, че грешник съм жалък,
аз любя жената на брат,
Налей ми! От чашата даже по-малък,
във нея - удавен от срам!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??