Jun 24, 2007, 6:49 AM

Нали е така... 

  Poetry
765 0 19

Нали е така...

 

Не може вятърът да е толкова лош,

щом спи под крилата на птиците.

 

Не може дъждът да е остър от злоба,

щом послушно се влива в улуците.

 

Не може вълната да влачи към дъното,

тя обича високото и е с бял ореол.

 

Не може ледът да разчупва сърца,

прозрачен и лек, не издържа на слънцето.

 

Не може и тъмното да е толкова страшно,

инак слепите как биха живяли...

 

Но зная, че може по най-лека пътека

да стъпя накриво, когато ме гони страхът...

© Доли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??