Oct 10, 2013, 11:58 PM

Нали си знаеш 

  Poetry » Love
944 0 7

               Нали си знаеш

 

Нали ти казах, че съм уникат...

До кръв, до болка съм ранима.

За мен е качество достойно за жена,

за теб е слабост, глупост... и  наивно,

 

като дете те гледам във ръцете...

Желая те, отчаяно се моля,

дано помилваш тялото, лицето ми,

да бъдеш мой, да бъда само твоя...

 

Да ми дадеш от твойта  топлина,

да ме обичаш, аз да те обичам.

Нали си знаеш, че накрай света

готова съм подире ти да тичам...

 

 

 

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??