Jan 22, 2013, 11:11 PM

Намерения 

  Poetry » Other
369 0 2

Те някъде потънаха,
добрите намерения,
изгубиха се в купчини писма,
а после през прозореца
отнесе ги течение
и улицата побеля.
 
На сутринта чистачките,
с оранжево препасани,
нахвърлиха в контейнера с метли,
а после се изсипаха
в квартална кафетерия
да пушнат фас, преди да завали.

Откараха ги в Суходол
добрите намерения,
прилежно ги балираха. На куп,
забрави ги Фандъкова,
забрави ги Големия
Б.Б. Какъв боклук?

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??