Jun 7, 2007, 1:05 PM

Намигване 

  Poetry
462 0 4
 

Лятото намигна

от една басмяна рокля.

Дамата отмина.

Аз носа си още чопля.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??