Nov 17, 2011, 11:06 AM

Наобратно 

  Poetry
557 0 0

За мен казват, че върви ми в любовта.

Уви! Светът ми челна стойка е направил -

бялото в него се ядоса, почерня,

а черното от мъка стана бяло.

 

Доплаче ли ми се, сълзите ми не текват -

упорстват! И изведнъж избухвам в смях.

Сърцето все мърмори, недоволства,

макар отдавна да е просто шепа прах.

 

А спомените... миналото ги погълна - 

поех си дъх и отлетяха в необятното.

Вярно, че вече кашата е пълна,

но се държа. Напук живея наобратно.

© Меланхолия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??