Jul 21, 2018, 12:05 PM

Напий ме, Лято 

  Poetry » Other
284 0 5

Какво е лятото, какво е лято? –

небе със слънчеви лъчи полято,

ухание на билки и надежда,

дъга, която дълго в мен се вглежда.

 

Какво е лято, ако не усмивка

на слънчогледи в слънчева обвивка

и танци на игриви пеперуди,

над извори с кристални изумруди.

 

Завинаги ти остани, не тръгвай

и топлината си по мене плъзвай,

обгръщай ме със пареща магия.

Аз до безкрай жадувам да те пия!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??