Nov 26, 2009, 6:11 PM

Напомняш ми 

  Poetry » Other
784 0 23

Напомняш ми на нещо 
тъй познато,
което е било 
и е живяло в мен.
На люлякова нежност.
Клонка от маслина,
люляна в трелите 
на птича песен.
Напомняш ми
на щрихи от съня ми
със синьото
от сбъднатия полет,
със слънчевото жълто
от хербарий,
затворен в спомена
на миг отминал.
И сякаш
съм във друго измерение,
в което съм била
пак тук преди,
едно преливащо
в нюансите вълнение,
в едно трептене
с влюбени звезди.

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??